måndag 27 december 2010

God fortsättning


Så var julen över för denna gång.Tänk att det alltid är samma sak.En massa stök,och vips så är det över. Har dessutom hunnit med att fylla 50 på annandagen. Måste ju berätta vad jag fick.En stor korg med ull,och pengar till en kardmaskin! Vad kan man mera önska sej:) Maskinen beställd så nu går jag i väntans tider. När jag suttit för länge vid spinnrocken och kanske blir lite stel,tar jag presentkorten jag fick och drar till ett spa:) Sen när jag kommer hem kanske jag slår mej ner i soffan med alla godsaker som jag fick i en enorm korg.Undrar bara vad har jag gjort för att göra mej förtjänt av allt fint som jag fått?Lite märklig känsla det här med att fylla femtio. Inget jag såg fram emot direkt.Sen sa min arbetskompis att när man fyllt femtio får man göra som man vill,då kändes det genast bättre:)TACK alla när och kära som gjorde min dag så fin!KRAM

söndag 12 december 2010

Det är en kall vinter vi har


Djupfryst tomte. Som sagt en kall vinter vi har. Sista dagarna har kylan släppt sitt grepp lite äntligen. Oj vad vedförrådet minskar snabbt när det blir så kallt. Långt mellan uppdateringarna,men det är ni väl vana vid nu. Tiden springer iväg så snabbt. Två julmarknader har jag klarat av sen senast. Det är så mysigt med marknader, bygger liksom upp julstämning inom mej. Som många andra så är det mest julklappar som jag pysslar med nu, så det kan inte bli några bilder ännu. Men kreativiteten är det inget fel på. Har inte hunnit lägga så mycket tid på att öva vid spinnrocken.Hoppas på mer tid för det efter helgerna. Jag får nästan ha skygglappar när jag går förbi fröken Persson(spinnrocken) det är ju så lätt att sätta sej för att spinna en liten stund.Bara det att någon liten stund blir det inte.Tiden liksom stannar och helt plötsligt har jag suttit där i flera timmar. Det har man ju inte tid med så här års,så det gäller att skynda sej förbi henne. Tittar ofta in hos Ingela (Faleartut) för att beundra hennes vackra garner,och drömma lite om att kunna åstadkomma nåt så fint vid spinnrocken. Drömmar är till för att uppfyllas,alltså måste jag träna, träna och träna:)

Så här ser det ut i min grillhörna nu. Känns som om det kommer att ta ett tag innan det blir nån grillning där igen.Men vackert är det.

Här är en som älskar snö och kyla. Det bästa som finns är ett riktigt snöoväder när man kan ligga och bli ordentligt nersnöad. Tur att hon inte är vit. Då skulle det bli svårt att veta var man har henne. Det är klart att hade jag den pälsen så skulle jag nog också föredra lite kyligare väder. Söta Ingela har gjort kardflor till mej där hon kardat in underull från Dezzan. Det sägs ju att hundulll ska var väldigt varmt. Ska spinna och testa när tiden räcker till.Det var väl allt för i dag.Ha det gott och stressa inte för mycket inför julen.