tisdag 30 september 2008


Så har det blivit ännu ett par muddar.Nu blir det paus med muddarna ett tag,hög tid att börja tillverka tomtar.Ute virvlar löven förbi mina fönster,så mysigt att tända en brasa och sitta inne och pyssla.En dag kvar att jobba,sen blir det pyssel i dagarna fem.Snacka om lyx,suckar lyckligt.

fredag 26 september 2008

Mera muddar


Här kommer ett par muddar till.De här har jag gjort så att man bara kan dra på dem,utan knäppning.Känns som en smidigare modell.Det här med ullbroderi är verkligen kul,tar nog och klipper till ett par till.Ute är det riktigt ruggigt i dag,så det är en perfekt dag för pyssel.Ha det gott.

måndag 22 september 2008

Broderi


Köpte nyligen en bok om yllebroderier.Inspirerad av alla fina bilder där har jag sytt ett par muddar.Det här är ju ett jättebra sätt att använda alla mina yllegarnsrester.Dessutom kommer tyget från min gamla avlagda kappa.Känns ju alltid bra att kunna återanvända i dessa slit och släng tider.Hur som helst,det här var kul,kommer nog att bli flera broderier framöver.

torsdag 18 september 2008


Vart sugen på att sy mej en ny väska.Här ser ni resultatet.Applikationerna är i svart skinn.


Och här är andra sidan av väskan.


Måste få visa mitt äppelträd.Det är ett spaljeträd, så det är det står mot en vägg.Visst är det vackert mot den väderbitna väggen.


måndag 15 september 2008



Här kommer en bild på ett lektäcke till mitt barnbarn som beräknas komma om ca sex veckor.Täcket är sytt på beställning av blivanden mamman,som själv valt ut tyget.Sen vart det leverans hem till mormor(ja jag känner mej som mormor även om inte bebisen kommit ännu) för sömnad.Tänk att det ska vara så lång leveranstid på dom små liven Suck!Men den som väntar på nåt gott.......Jag har lagt dubbla lager quiltvadd i täcket så det ska bli riktigt mjukt och skönt.Gjorde det enkelt för mej och quiltade på maskin runt varannan figur.Inte så tokigt,eller hur?

fredag 12 september 2008

Så får man sitta här och skämmas igen då att man är en usel bloggare

Så var det höst då igen,och lusten att "boa" har infunnit sej.Ett höstfat på bordet är ju inte helt fel.



Nya gardiner måste man ju ha när höstmörkret kryper på.



Här är två piedestaler som jag målat på beställning.Ska försöka skärpa mej med lite tätare uppdateringar av bloggen nu.Fast det har jag visst sagt förut hmmmm.