torsdag 17 januari 2008

Mysteriestickning(springshawlsurprice)

Nu är det klart,jag ger upp.Börjar bli tråkigt att sticka om samma del om och om igen.Mysteriestickningar är nog inget man gör samtidigt som man tittar på tv.De där attans omslagen är ju så lätta att tappa bort.Suck!Men envis som jag är,så laddar jag ner resten av ledtrådarna och försöker igen vid senare tillfälle.Nu måste jag bara få göra nåt annat emellan.Nya nystan,nya mål.
Titia

torsdag 10 januari 2008

Garntrassel

Har inte blivit nåt nytt inlagt nu på ett tag.Det beror på att jag hittade fel i min mysteriestickning.Så då vart det till att repa upp.Inte så lätt att repa upp när det är en massa omslag och överdragshoptagningar,suck!Häromkvällen kom sonens hundvalp glatt springande med ett garn nystan i munnen,gissa om jag fick hjärtat i halsgropen, innan jag sett att han bara lyckats dra av garnet och inte hade repat upp min nyfixade stickning.Lena du undrade om snigeln var fastlimmad på plattan,ja det är den.Visst är den underbar*L*Det var väl allt för nu.Tack för era söta kommentarer.
Kram

söndag 6 januari 2008


God fortsättning på det nya året!Känner på mej att 2008 kommer att bli ett toppenår.


Nytt år,nya utmaningar.Har börjat på en mysteriestickning(Spring Shawl Surprise).Här har jag stickat den första "ledtråden",väntar med spänning på nästa.




Ja utmaningar var det ja.Har stickat min första duk.Väldigt pillrigt dom första varven,men jättekul.Inte så illa va,för att vara den första.





Hittade mera bilder på julklappar.De här pulsvärmarna fick min syster Anneli.Vi kom fram till att det skulle vara mysigt med en "fuskpolo" med samma mönster på.Den är på gång,snart klar.






Alla människor syr ju näsduksfodral på Pyssel.net.Ja då kan ju inte jag vara sämre.Enkelt och snabbt att sy,så det vart några stycken.







När min gamla nåldyna hamnade vid min nya superfina snigeldyna,ja då skämdes den.Så det vart till att göra en ny då.








Här en liten figur som bor i mitt matrum.









Ännu en julklapp.En liten tavla sydd på jeanstyg.